E-logga Schabrak

E-Logga Schabrak

Equiline’s storsäljande schabrak “Octagon” med E-logga är tillverkad i allergivänlig och antikrymp-behandlad bomull med insida i extra mjuk bomull. Insidan är i ofärgad ecru och förhindra därmed att färgnings-substanser kommer i kontakt med hästen. 900 gr stoppning i bomulls-ull med hög andasfunktion. Materialvalet och sammansättningen av de olika lagren ger en bra stötdämpning och ventilering.

Ett Equiline schabrak kan fås i många olika utföranden på tyg och design. Du kan få E-loggan på vänster eller höger sida av schabraket, i olika färger och passpoal, kristaller och kantband går att välja på schabraken som med dom vanliga schabraken. Finns i alla storlekar och modeller. Schabraken går att kombinera i oändligt många utföranden & finns även att trycka med egen text eller logotyp. Har vi just din kombination i lager skickas schabraket direkt, i annat fall är leveranstiden 4-6 veckor.

Om du beställer ett nytt Equiline schabrak med E-logga så kommer det utan sadelstroppar.

Equiline schabrak E-logga är varumärkets mest populära produkt

Och det är inte för intet dessa italienska tillverkarna av E-logga schabrak är så populära. Med deras tidlösa design, elegans och teknologi skapar dom schabrak med perfekt passform som inte trycker på vare sig manke eller ryggrad. E-logga schabraken har också stoppning till fördel för andasfunktionen och ventileringen samt stötdämpningen för att ge din häst en bra upplevelse av ridpasset.

Matcha ditt E-logga schabrak

Många väljer att matcha hästens schabrak med tillhörande huva. Det ger en snygg och stilren look som får ekipaget att diskret glänsa. Vissa av huvorna har även vadderade öron för den oroliga hästen på tävling, uteritten eller när ni ska vistas på en plats där det är mycket ljud. Vid köp av ett set med E-logga schabrak och huva får man en exklusiv rabatt!

Rulla till toppen