Om Horse & Home

Jag som driver Horse & Home (True Horses AB) heter Caroline Bergendahl och har under mer än 25 år jobbat med försäljning av kvalitetsutrustning för både ryttare och häst. Och det är säkert många som känner igen mig och har träffat mig på mässorna i både Falsterbo och på Göteborg Horse Show.

Hästar har varit en del av mitt liv sedan jag var liten och jag har under många år varit aktiv tävlingsryttare. På senare år har jag inte tävlat riktigt lika aktivet utan har istället ägnat mig åt att föda upp lovande hopphästar.

För 15 år sedan grundade jag det framgångsrika företaget e-handelsbolaget Equeen. Men 2019 bestämde jag mig för att flytta tillbaka till Öland igen och i samband med det så sålde jag Equeen och startade Horse & Home.

Jag brinner för att hjälpa mina kunder att få ihop en helhet i sin utrustning. Med Horse & Home fokuserar jag på bra kvalitetsutrustning och är återförsäljare av många populära varumärken så som Samshield, Equiline och OneK.