Teamryttare

Hos Horse & Home hittar ni ett antal noga utvalda teamryttare. Dessa ryttare representerar företaget på tävling, träning, hemma och i sociala medier. Alla teamryttare har stor erfarenhet av hästar och presenterar sig på ett genuint och sportsligt sätt. Nedan finner ni en kort presentation av respektive teamryttare samt även deras bästa produkttips som ni lätt hittar i webbutiken – trevlig läsning!

Föregående
Nästa

Satsande ryttare som älskar att utvecklas tillsammans med hästarna. Har SM-guld i hoppning i samtliga ponnykategorier, ridit på Friends Arena, Falsterbo och har vinster upp till 140cm på storhäst. Till nästa år är planen att få in en till häst som kan matchas mot mästerskap både i Sverige och internationellt. Tränar för Lotta Björe sen några år tillbaka.

Föregående
Nästa

Fanny är en driven och målmedveten ryttare som har erfarenhet upp till 1.40 klass på egenutbildad häst. Sedan 2018 har hon haft eget företag där hon utbildar och tävlar hästar. Är en ryttare som älskar att plocka fram det bästa i varje individ och matcha dem på bästa sätt!

Föregående
Nästa

Fredrik Kaldal Lindfjord

Fredrik är uppvuxen i Nesoddtangen, Norge och arbetar sedan några år tillbaka på Stall Kubberød som gårdsansvarig och beridare. Han har tävlat i dressyr upp till och med svår klass. Under hösten 2022 är det tänkt att Fredrik ska flytta till Sverige för att, tillsammans med Robert Lundhamn, driva Intill Dressyr. där dem för närvarande har 40 dressyrhästar för utbildning och tävling.

Föregående
Nästa

Robert Lundhamn

Dressyrryttare som kommer ifrån Norrland och flyttade ner till Skåne 2001 och började då arbeta som beridare på Högbogård. Tillsammans med Fredrik Kaldal Lindfjord driver han Intill Dressyr AB där dem tillsammans har 40 dressyrhästar för inridning, utbildning, tävling och försäljning. Robert har tävlat upp till och med svår klass men ägnar sig idag mest åt utbildning av unghästar.

Föregående
Nästa

Maja är bosatt utanför Halmstad där hon driver verksamhet med allt från föl till tävlingshästar. Hon har ridit sedan tidig ålder och har även en mamma som tävlat dressyr. Maja har ridit många olika hästar under åren vilket gett henne stor erfarenhet och lärdom. Fram tills idag har hon placeringar upp till 140 och även startat några 145.

Föregående
Nästa

Juniorryttare som har under 2020 tävlat upp till 140 och även tillbringat en månad i Spanien på Sunshine Tour med fina framgångar. Vann även amatörtouren på Falsterbo Horse Show 2019. Ella är även med i Svenska Ridsportförbundets satsning – ryttarutveckling nivå 3, och gör därmed en långsiktig satsning mot sin Young Rider tid.

Föregående
Nästa

Elitsatsande ryttare som för tillfället har fem hästar, varav två tävlas aktivt upp till 140. Under 2020 har hon tävlat i Spanien på CES Valencia Tour med fina placeringar. Målet under 2021 är att start 150 och att åka tillbaka till Spanien på tävling med minst tre hästar. Vendela håller även i träningar varje vecka samt tar emot hästar för försäljning och tillridning. 

Föregående
Nästa

Tävlingsryttare och unghästutbildare med ett antal hästar upp till Svår klass, samt kvalat och deltagit med flertalet 3-7 åriga hästar i de olika årgångsfinalerna (BT, Falsterbo, 4-årschamp mm). I olika perioder har har varit utomlands för att träna och tävla, bl a i Italien, Tyskland, Holland och Belgien.

Föregående
Nästa

Alice är en ambitiös ryttare från Örby och har för tillfället sex hästar och två unghästar hemma i stallet. Hon driver eget företag för utbildning och försäljning av hästar samt är återförsäljare av Brogårdens/Dodson Hotell foder. Alice har tävlat upp till 150 på egenutbildad häst och även startat MsvA i dressyr med godkända resultat.

Föregående
Nästa

Moa ingår i ponnylandslaget 2022 och är en satsande fälttävlans ryttare. Målet är att utvecklas med sina hästar för att hela tiden bli bättre. 2021 vann hon NM guld och Lag SM-silver i fälttävlan på sin ponny Waterloo. Hon har även startat tvåstjärnig klass med sin storhäst Cabazina. Nu är siktet inställt på att rida två ponny-EM i fälttävlan innan hon går över och satsar helhjärtat på storhäst. Moa tränar bland annat för Malin Josefsson och Piia Pantsu-Jönsson för att en dag bli lika duktig som dem.

Föregående
Nästa

Olivia är en ambitiös hoppryttare med höga mål och som är uppvuxen med hästar. Hon har utbildat och tävlat både hästar och ponnyer hos olika uppfödare sedan 14 års ålder, parallellt som hon tävlat och tränat sina egna hästar och ponnyer på hög nivå. Hon satsar nu på eget företag och tar emot hopphäsatr för utbildning, tävling och träning. Olivia har placeringar upp till 140cm och är en del av Svenska Ridsportförbundets: Ryttarutveckling nivå 3 år 2020/2021.

Föregående
Nästa

Anna Assarsson

Moa ingår i ponnylandslaget 2022 och är en satsande fälttävlans ryttare. Målet är att utvecklas med sina hästar för att hela tiden bli bättre. 2021 vann hon NM guld och Lag SM-silver i fälttävlan på sin ponny Waterloo. Hon har även startat tvåstjärnig klass med sin storhäst Cabazina. Nu är siktet inställt på att rida två ponny-EM i fälttävlan innan hon går över och satsar helhjärtat på storhäst. Moa tränar bland annat för Malin Josefsson och Piia Pantsu-Jönsson för att en dag bli lika duktig som dem.

Föregående
Nästa

Louise har tävlat som en internationell ponnyryttare under 2021 och var även en del av ponnydressyrlandslagets B-trupp. 2022 satsar Louise på att börjar tävla som r och eventuellt hitta något yngre stjärnskott att rida årgångsklasser med. Louise har meriter som sjätteplats på ponny SM grupp 1, D-ponny 2021 och deltog i A-finalen 2020. Internationellt har under 2021 ridit nationstävling för Sverige i tyska Hagen – Future Champions. 2020 deltog hon i ungponny SM för 5-åringar och har under de senaste åren ridit in och utbildat ett flertal ponnyer inom både hoppning och dressyr som sålts eller gått tillbaka till uppfödare för avel.

Föregående
Nästa

Signe Ekengren

Signe är 12 år och har ridit i hela sitt liv!  Hon kommer från Stockholm/ Ekerö och är uppvuxen på familjens gård. Hon och hennes syster Ester har flera ponnysar och hästar i stallet! Just nu tävlar Signe två ponnysar, en B-ponny som är född 2007 Blaengwen Kato Star (Hingst) och en C-ponny Smithstown Toodles (Valack) är född 2009. Hittills har de inverkans guld och Brons SM 2021 och ett SM silver 2021 inomhus. Framtidsdrömmar är att kvala till Prins carl Philips pris och förstås SM, hon kommer även att tävla utomlands, Baltic mm.

Föregående
Nästa

Stall Sjöhemmet

Stall Sjöhemmet drivs av Johanna som är 27 år och bor strax utanför Värnamo. Johanna har tävlat upp till 1.40 och ägnar sig idag åt att utbilda hästar för att kunna matcha mot olika unghäst championat. För tillfället har hon fem hästar i stallet, allt från 1 år upp till 9 år.

Föregående
Nästa

Ebba Eriksson

Ebba är en satsande ryttare med både svårklasshästar och yngre förmågor i stallet. Hon har meriter upp till 145-hoppning med målsättningen att rida 150 med sin bästa häst samt de flesta årgångsklasserna med de yngre. Ebba är ute på de flesta större tävlingarna i Sverige och ambitionen är så småningom även att ta sig ut internationellt.

Elin & Ida Nilsson

Vi är 2 systrar som rider och tävlar i hoppning,  vi bor på en gård strax utanför Växjö där vi tar emot hästar för inridning/utbildning/försäljning. 

Vi har tävlat framgångsrikt i hoppning på SM-nivå under ponnytiden och upp till 140 på storhäst. 

Nu lägger vi stor fokus på att utbilda och tävla yngre hästar samt matcha våra kunder med hästar efter deras önskemål.

Elin har även en son som är i början av sin karriär och tävlar i hoppning med sin b-ponny.