Teamryttare

Hos Horse & Home hittar ni ett antal noga utvalda teamryttare. Dessa ryttare representerar företaget på tävling, träning, hemma och i sociala medier. Alla teamryttare har stor erfarenhet av hästar och presenterar sig på ett genuint och sportsligt sätt. Nedan finner ni en kort presentation av respektive teamryttare samt även deras bästa produkttips som ni lätt hittar i webbutiken – trevlig läsning!

Föregående
Nästa

Satsande ryttare som älskar att utvecklas tillsammans med hästarna. Har SM-guld i hoppning i samtliga ponnykategorier, ridit på Friends Arena, Falsterbo och har vinster upp till 140cm på storhäst. Till nästa år är planen att få in en till häst som kan matchas mot mästerskap både i Sverige och internationellt. Tränar för Lotta Björe sen några år tillbaka.

Föregående
Nästa

Fanny Övgård Martinsson

Fanny är en driven och målmedveten ryttare som har erfarenhet upp till 1.40 klass på egenutbildad häst. Sedan 2018 har hon haft eget företag där hon utbildar och tävlar hästar. Är en ryttare som älskar att plocka fram det bästa i varje individ och matcha dem på bästa sätt!

Föregående
Nästa

Maja är bosatt utanför Halmstad där hon driver verksamhet med allt från föl till tävlingshästar. Hon har ridit sedan tidig ålder och har även en mamma som tävlat dressyr. Maja har ridit många olika hästar under åren vilket gett henne stor erfarenhet och lärdom. Fram tills idag har hon placeringar upp till 140 och även startat några 145.

Föregående
Nästa

Juniorryttare som har under 2020 tävlat upp till 140 och även tillbringat en månad i Spanien på Sunshine Tour med fina framgångar. Vann även amatörtouren på Falsterbo Horse Show 2019. Ella är även med i Svenska Ridsportförbundets satsning – ryttarutveckling nivå 3, och gör därmed en långsiktig satsning mot sin Young Rider tid.

Föregående
Nästa

Elitsatsande ryttare som för tillfället har fem hästar, varav två tävlas aktivt upp till 140. Under 2020 har hon tävlat i Spanien på CES Valencia Tour med fina placeringar. Målet under 2021 är att start 150 och att åka tillbaka till Spanien på tävling med minst tre hästar. Vendela håller även i träningar varje vecka samt tar emot hästar för försäljning och tillridning. 

Föregående
Nästa

Emma Stenman

Emma är en målmedveten och balanserad ryttare. En ryttare med ett genuint intresse för hästar som började redan i unga år. Hon har tävlat upp till 135 och satsar mot högre höjder. För tillfället har hon precis kommit hem från Skåne där hon har utvecklat sin satsning inom ridsporten och jobbat med utbildning av unghästar.

Föregående
Nästa

Nike är juniorryttare som för tillfället tränar och tävlar sina tre ponnysar, varav en tog silver i ungponny-sm förra året. Hon har stora ambitioner att förhoppningsvis få rida i ponnylandslaget och att någon gång i framtiden få flytta utomlands och arbeta.

Föregående
Nästa

Alice är en ambitiös ryttare från Örby och har för tillfället sex hästar och två unghästar hemma i stallet. Hon driver eget företag för utbildning och försäljning av hästar samt är återförsäljare av Brogårdens/Dodson Hotell foder. Alice har tävlat upp till 150 på egenutbildad häst och även startat MsvA i dressyr med godkända resultat.

Föregående
Nästa

Julia är en tävlingsinriktad och ambitiös ryttare som tävlat hoppning på hög nivå sedan ponnytiden. Hon har nyligen avslutat Svenska Ridsportförbundets ryttarutveckling nivå 3. Julia har flertal vinster och placeringar med sina hästar upp till 140 och satsar ännu högre framöver. Hon har även stor vana av att rida in och utbilda unghästar.

Föregående
Nästa

Ambitiös och målinriktad ryttare som rider och tävlar sin nyblivna sjuåring som hon haft sen den var tre. Har tidigare jobbat som ryttare i Bulgarien och Danmark där hon utbildat och tävlat hästar upp till 140. Linn har stor vana av inridning samt utbildning och har den senaste tiden ägnat sig åt just inridning, inhoppning och tillridningshästar.

Föregående
Nästa

Olivia är en ambitiös hoppryttare med höga mål och som är uppvuxen med hästar. Hon har utbildat och tävlat både hästar och ponnyer hos olika uppfödare sedan 14 års ålder, parallellt som hon tävlat och tränat sina egna hästar och ponnyer på hög nivå. Hon satsar nu på eget företag och tar emot hopphäsatr för utbildning, tävling och träning. Olivia har placeringar upp till 140cm och är en del av Svenska Ridsportförbundets: Ryttarutveckling nivå 3 år 2020/2021.

Föregående
Nästa

Karolina har sedan tidig ålder haft hästar i sitt liv och har i vuxen ålder börjat tävla. Hon har stor erfarenhet av att utbilda samt tävla unghästar upp till 130. Tillsammans med hennes sto Mendosa -98, e. Cardento – Robin Z – Utrillo, har hon vunnit tävlingar upp till 150. I dagsläget har hon 23 hästar, varav 10 är i aktivt arbete samt 3-åringar som tränas i perioder och förbereds för 3-årstest.

Föregående
Nästa

Nicole är en framgångsrik ryttare med många års erfarenhet på hästryggen. Tidigare har hon ridit i landslaget från ponny till YR samt har hon placeringar upp till 150 i hoppning. Idag driver hon eget och tar emot hästar från 4år och uppåt för tävling och försäljning. Utöver sin egen verksamhet arbetar hon som halvtidsanställd hos på Stall Fulltofta som drivs av Douglas och Agnetha Lindelöw.

Scroll to Top