Teamryttare & Samarbeten

Hos Horse & Home hittar ni ett antal noga utvalda teamryttare. Dessa ryttare representerar företaget på tävling, träning, hemma och i sociala medier. Alla teamryttare har stor erfarenhet av hästar och presenterar sig på ett genuint och sportsligt sätt. Nedan finner ni en kort presentation av respektive teamryttare samt även deras bästa produkttips som ni lätt hittar i webbutiken – trevlig läsning!

Föregående
Nästa

Tävlingsryttare och unghästutbildare med ett antal hästar upp till Svår klass, samt kvalat och deltagit med flertalet 3-7 åriga hästar i de olika årgångsfinalerna (BT, Falsterbo, 4-årschamp mm). I olika perioder har har varit utomlands för att träna och tävla, bl a i Italien, Tyskland, Holland och Belgien.

Föregående
Nästa

Fanny är en driven och målmedveten ryttare som har erfarenhet upp till 1.40 klass på egenutbildad häst. Sedan 2018 har hon haft eget företag där hon utbildar och tävlar hästar. Är en ryttare som älskar att plocka fram det bästa i varje individ och matcha dem på bästa sätt!

Föregående
Nästa

Alice är en ambitiös ryttare från Örby och har för tillfället sex hästar och två unghästar hemma i stallet. Hon driver eget företag för utbildning och försäljning av hästar samt är återförsäljare av Brogårdens/Dodson Hotell foder. Alice har tävlat upp till 150 på egenutbildad häst och även startat MsvA i dressyr med godkända resultat.

Föregående
Nästa

Moa och hennes ponny Waterloo fick äran att representera EM i fälttävlan 2022 efter en internationell vinst och placering. De ingick även i silverlaget på NM i Norge och tog ett individuellt silver på SM. 2021 blev de Nordiska mästare och 2023 är de enda ekipaget i ponny landslagets spets trupp. Nu är målet att rida ponny EM i Frankrike 2023 och även kvala till EM i Italien med Moas storhäst Fred Astaire som junior. En stark strävan efter att ständigt utvecklas tillsammans med hästarna och nå nya mål på både kort och lång sikt.

Föregående
Nästa

Olivia är en ambitiös hoppryttare med höga mål och som är uppvuxen med hästar. Hon har utbildat och tävlat både hästar och ponnyer hos olika uppfödare sedan 14 års ålder, parallellt som hon tävlat och tränat sina egna hästar och ponnyer på hög nivå. Hon satsar nu på eget företag och tar emot hopphäsatr för utbildning, tävling och träning. Olivia har placeringar upp till 140cm och är en del av Svenska Ridsportförbundets: Ryttarutveckling nivå 3 år 2020/2021.

Föregående
Nästa

Signe Ekengren

Signe är 12 år och har ridit i hela sitt liv!  Hon kommer från Stockholm/ Ekerö och är uppvuxen på familjens gård. Hon och hennes syster Ester har flera ponnysar och hästar i stallet! Just nu tävlar Signe två ponnysar, en B-ponny som är född 2007 Blaengwen Kato Star (Hingst) och en C-ponny Smithstown Toodles (Valack) är född 2009. Hittills har de inverkans guld och Brons SM 2021 och ett SM silver 2021 inomhus. Framtidsdrömmar är att kvala till Prins carl Philips pris och förstås SM, hon kommer även att tävla utomlands, Baltic mm.

Föregående
Nästa

Louise har sedan något år tillbaka tävlat inom ponnydressyr på elit och internationell nivå samt ingått i landslagstruppen. 2023 satsar Louise vidare på storhäst som Junior med mål att komma ut internationellt och rida internationella mästerskap.

Louise har meriter som sjätteplats på ponny SM grupp 1, D-ponny 2021 och deltog i A-finalen 2020. Internationellt har under 2021 ridit nationstävling för Sverige i tyska Hagen – Future Champions. 2020 deltog hon i ungponny SM för 5-åringar och har under de senaste åren ridit in och utbildat ett flertal ponnyer inom både hoppning och dressyr som sålts eller gått tillbaka till uppfödare för avel.

Föregående
Nästa

Ebba Eriksson

Ebba är en satsande ryttare med både svårklasshästar och yngre förmågor i stallet. Hon har meriter upp till 145-hoppning med målsättningen att rida 150 med sin bästa häst samt de flesta årgångsklasserna med de yngre. Ebba är ute på de flesta större tävlingarna i Sverige och ambitionen är så småningom även att ta sig ut internationellt.

Föregående
Nästa

Stall Sjöhemmet

Stall Sjöhemmet drivs av Johanna som är 27 år och bor strax utanför Värnamo. Johanna har tävlat upp till 1.40 och ägnar sig idag åt att utbilda hästar för att kunna matcha mot olika unghäst championat. För tillfället har hon fem hästar i stallet, allt från 1 år upp till 9 år.

Elin & Ida Nilsson

Vi är 2 systrar som rider och tävlar i hoppning,  vi bor på en gård strax utanför Växjö där vi tar emot hästar för inridning/utbildning/försäljning. 

Vi har tävlat framgångsrikt i hoppning på SM-nivå under ponnytiden och upp till 140 på storhäst. 

Nu lägger vi stor fokus på att utbilda och tävla yngre hästar samt matcha våra kunder med hästar efter deras önskemål.

Elin har även en son som är i början av sin karriär och tävlar i hoppning med sin b-ponny. 

Föregående
Nästa

ALicia & Casper Jönberg

Alicia tävlar både ponny och storhäst framgångsrikt. Hon har ridit ett flertal 1,40 hoppningar på sin Cincinnati T och flera 1,30 på sin ponny Galway CJ. På gården finns även flera yngre hästar som Alicia utbildar och tävlar.  Alicia var med i childrenslandslaget 2021 och deltog i flera nationshoppningar i Europa. 2021 var hon med och tog NM-guld i Finland. I år har Alicia blivit uttagen till ponnylandslaget. Hennes mål 2023 är att bli en stabil juniorryttare och göra bra insatser i landslaget. 

Casper tävlar i nuläget tre ponnyer, två B-ponnyer och en C-ponny. Med C-ponnyn Nimrod har han i år gjort flera stabila rundor i lätt A. Han har vunnit en lätt A på hemmaplan och placerat sig i Baltic Cup i Danmark. Hans mål är att bli stabil i Msv B och att kunna rida SM med Nemo som ponnyn kallas. Casper drömmer också om att börja rida storhäst och kunna rida childrenklasser.

Föregående
Nästa

Ayleen Ejderland

Ayleen är en tjej född 2011 från Alvesta som har stora drömmar och mål. 
Just nu har hon två B-ponny, en C-ponny och en unghäst i stallet och hoppning är det hon brinner för. Hon har ridit sen hon var 5 år och varit tävlingsverksam sen hon var 9 år.

Ett roligt mål som har nåtts är att rida Jönköpng Horse Show där hon även vann en klass i Agria ponny trophy 2022.