KEP textile med svart glitterfront & guldram

8.490 kr

KEP Italia ridhjälmar är utvecklade baserat på kapaciteten att erbjuda maximal säkerhet, optimera förarens prestanda och valet av material som garanterar perfekt hållbarhet samt maximal komfort.

KEP Italia designar och tillverkar sina produkter i Italien och kombinerar all italiensk upplevelse när det gäller design, elegans och stil. Ofta är det stil som först slår och vinner över en kund – att bli kär i en KEP Italia-hjälm är lätt. Den oundvikliga konsekvensen är att den är oersättlig. Men för att vinna över ett ökande antal beundrare räcker inte det bästa med traditionellt italienskt hantverk – du behöver också stöd av stor kreativitet och förståelse för de ständigt föränderliga marknadskraven. Och från denna medvetenhet uppstår behovet av att erbjuda innovativa produktfinish, att fortsätta forska i den senaste generationen tekniska material, såsom rostfritt stål (DDQ), aluminium, kolfiber, Kevlar, polykarbonat och allergivänliga och antistatiska Dupon-teknologier, och att använda alltmer innovativa produktionsprocesser som kan skapa både laserperforerat stål och superlätta strukturer av bikakestruktur och aluminium.

KEP Italia ridhjälmar kommer i två olika skal – Medium & Large.
Insidans storlek anpassas genom en innerpad som finns i storlekarna 51-62.
Medium passar till innerpad 51-58 och Large passar till 59-62.

KEP hjälmarna testas kontinuerligt och innehar certifikaten:

  • CE EN 1384 + VG1
  • SEI/ASTM: F1163
  • BS EN 1384:2012 KITE MARK
  • IC MARK 1384:2012
  • PAS 015:2011

Efter EU’s borttagande av certifikat EN1384, fick alla KEP’s hjälmar direkt det tillfälliga certifikatet EN1384 + VG1 och är därmed fortsatt godkända världen över.

Med varje KEP Italia ridhjälm medföljer hjälmväska (värde 800kr).

Du kanske också gillar …

Missa inte!

Rulla till toppen