Träns High Jump ME

1.289 kr

Anatomiskt, stilrent och elegant träns som passar utmärkt både till hoppning och dressyr och som är tillverkat av vegetabiliskt garvat läder i högsta kvalité. Tränsets unika utformning minskar trycket på hästens känsliga ytor på huvudet framförallt kring dess nacke och nos.

Nackstyckets anatomiska utformning, breda anläggningsyta och mjuka paddning fungerar tryckfördelande över hästens känsliga nacke. Utformningen skapar dessutom utrymme för hästens öron så att de inte ligger an mot nackstycket utan kan röra sig fritt. Nackstycket bär Melefors Equestrians snygga diskreta logotype.

Det fodrade pannbandet har en svängd utformning för en utmärkt passning till hästens panna och huvud. Nosgrimmans utformning minskar risk för tryck på hästens känsliga ställen kring hästens nos och mun. Mittendelen som ligger över hästens nos är fodrad och nosgrimmas fyra olika spännen gör det lätt att justera nosgrimman efter hästars olika huvuden. Nosgrimman bär Melefors Equestrians snygga diskreta logotype.

Melefors Equestrians produkter är designade och utvecklade i Sverige av equiterapeut och gedigna hästmänniskor för att uppfylla våra och våra hästars behov. Våra fyrbenta vänner är värda det bästa av det bästa och dessutom är det även en investering i kvalité och miljö som med vård och omsorg bara blir bättre och bättre. Läderprodukterna är tillverkade av noga utvalt läder som är vegetabiliskt behandlade för miljöns skull. Det är riktigt duktiga hantverkare med lång erfarenhet av läderproduktion som tillverkat dem.

Missa inte!

Rulla till toppen