Träns Flexi ME

1.699 kr

Ett unikt, stilrent och elegant träns från Melefors Equestrian med tre olika sorters nosgrimmor, som passar lika bra till hoppning som dressyr. Tränset är tillverkat av vegetabiliskt garvat läder i högsta kvalité.

Nackstyckets anatomiska utformning, breda anläggningsyta och mjuka paddning fungerar tryckfördelande över hästens känsliga nacke. Utformningen skapar dessutom utrymme för hästens öron så att de inte ligger an mot nackstycket utan kan röra sig fritt. Nackstycket bär Melefors Equestrians snygga diskreta logotype. Det fodrade pannbandet har en svängd utformning för en utmärkt passning till hästens panna och huvud.

Nosgrimmans främre del är utbytbar. Tre olika typer av nosgrimmor med tre olika egenskaper följer med tränset.
– En bred ovalt fodrad del med snygg intrigerad flärp för fäste av nosrem som kan plockas bort.
– En normalstor fodrad del med snygg upphöjd detalj. Löstagbar flärp för fäste av nosrem som kan plockas bort.
– En smal rundad del av nosgrimma med rund avtagbar nosrem.

Melefors Equestrians produkter är designade och utvecklade i Sverige av equiterapeut och gedigna hästmänniskor för att uppfylla våra och våra hästars behov. Våra fyrbenta vänner är värda det bästa av det bästa och dessutom är det även en investering i kvalitet och miljö som med vård och omsorg bara blir bättre och bättre. Läderprodukterna är tillverkade av noga utvalt läder som är vegetabiliskt behandlade för miljöns skull. Det är riktigt duktiga hantverkare med lång erfarenhet av läderproduktion som tillverkat dem.

Missa inte!

Rulla till toppen